Fotos

 

Trineus en acció

Neu, trineus... i acció!

Imatges dels trineus lleugers FLOC en acció.

 

 

FLOC Tour

 

Amb el material sobrant dels primers prototips de trineus FLOC, vam començar a construïr unes miniatures d’aquests trineus, amb la intenció d’utilitzar-los com a imants de nevera, o com a clauers.

 

La curiositat que despertaven aquestes miniautres, anomenades miniflocs, va fer que sorgis la idea de fotografiar-los en llocs o en situacions diverses.

 

Inspirats en la pel·lícula Amélie, on un nan de jardí viatjava pel món, vam començar a fotografiar-los per diferens indrets. Amb l’ajuda dels amics, ara aquests miniflocs viatgen per tot el món.

 

Vas de viatge? Emporta’t un minifloc!

 

 

 

Taller FLOC

 

Recull d'imatges de com hem aconseguit materialitzar algunes de les nostres idees. Començant pels primers prototips de trineu lleuger, i acabant amb les peces de mobiliari que hem anat fent...

Trineus

Construcció de prototips dels primers trineus lleugers FLOC. 

Mobiliari

Processos de creació o modificació de les peces de mobiliari que hem anat fent, amb la forma identitària FLOC.

Varis

Diferents muntatges que hem preparat per diferents esdeveniments. Intentant explicar el ProjecteFLOC...


 

 

 

Freak Floc

 

Utilitzant la imaginació, la forma identitària del ProjecteFLOC pot apareixer en qualsevol lloc, en qualsevol moment i sobre qualsevol suport. Tu que t’imagines?

 

 

 

 

El ProjecteFLOC a l'escola

Un fet puntual va donar-nos l’oportunitat de presentar el nostre Projecte a un institut. L’objectiu era explicar la història de la nostra idea, de com tirar endavant les nostres inquietuds sense gaires recursos. En definitiva, explicar la nostra experiència personal al voltant del ProjecteFLOC.


Transmetre valors com l’esforç, la perseverança, el treball en equip i valorar l’aprenentatge que tot això suposa.

 

Sempre amb regust floc! 

 

També ens trobaràs a:

   

 

  Contacte