Idees FLOC

"La veritable excusa per existir i seguir endavant és buscar nous reptes, noves idees que ens facin bellugar. Simplement pel gust de fer i compartir."

 

Fer qualsevol cosa que ens passi pel cap, que neixi del Projecte FLOC o de qualsevol habitant del planeta. L'únic requisit és que tingui essència FLOC, que condueixi el pensament cap a la forma del primer trineu FLOC, cap a l'emblema del projecte.

 

Colors vius, formes arrodonides i simplicitat. Sembla poc, però pot ser molt. 

 

Idea: Preses d'escalada FLOC

Procés: materialització

Col·laboracions: Sevi Climb

 Idea: Coixí Gegant FLOC

Procés: materialització

 

Idea: Guardes FLOC

Procés: materialització

Col·laboracions: Judit (portera d'hoquei patins) -Reno

 

Una altra idea materialitzada!

Vam conèixer la Judit en una de les fires a les que hem participat. Va passar per davant de l’estand FLOC  i es va interessar pel Projecte FLOC i per totes les coses que desenvolupàvem, i  va deixar que li expliquéssim la nostra història.

Vam començar pel començament, parlant de trineus i de la seva evolució. I que després dels trineus van venir més idees i més ganes de fer coses. Li vam explicar que el Projecte FLOC tenia com a filosofia desafiar reptes materials, i aconseguir desenvolupar totes les idees que ens passessin pel cap i que poguessin encaixar en la forma FLOC.

Després d’escoltar-nos, ella ens va dir la seva idea. La Judit és jugadora d’hoquei patins, i concretament juga de portera. Els porters d’hoquei utilitzen unes proteccions bastant espectaculars que s’anomenen guardes. Ens va dir que s’imaginava unes guardes FLOC, perquè a primer com d’ull, per forma i proporció, ja li va semblar que encaixava perfectament amb l’imaginari floc.

La idea ens va agradar, i molt! De seguida es va convertir en un nou repte, per difícil que pogués semblar.  Vam començar a informar-nos, a fer les primeres simulacions de disseny i a pensar en les possibilitats que teníem per tirar-ho endavant.

De cop i volta, gairebé d’imprevist, aquesta idea va pujar al capdamunt de les prioritats que teníem, i ara les Guardes FLOC ja són una realitat!

Idea: Pitet FLOC

Procés: materialització

Col·laboracions: ConcepCostures (disseny originial i patronatge) - Les Labors de l'Àvia (Confecció)

Idea: Skimboard FLOC

Procés: floquització

Idea: Làmpara FLOC

Procés: floquització

Idea: Cadira FLOC

Procés: floquització

Col·laboracions: AmidaVic

Idea: Collarets FLOC

Procés: materialització

Col·laboracions: Ana (creació artesanal)

Idea: Piruletes FLOC

Procés: materialització

Col·laboracions: Papabubble Barcelona

Idea: Puff FLOC

Procés: simulació

 

Idea: Carcassa iPad FLOC

Procés: floquització

 

Idea: FLOC Wheels

Procés: maqueta

 

També ens trobaràs a:

     

  Contacte