Projecte FLOC

“Va començar amb una idea, i s'ha convertit en un projecte d’idees. Vam començar per crear un trineu, i ara volem crear qualsevol cosa partint de la idea inicial d'aquell trineu.”

 

El nostre repte és desenvolupar qualsevol idea basada en el nostre producte inicial, el trineu lleuger FLOC. Més inquietuds, més idees i un denominador comú: formes arrodonides, linies simples i colors contundents. Amb aquesta mateixa combinació desenvolupem tot el que fem.


Filosofia

 

Segle XXI. Món globalitzat. Capitalisme.

 

Des d’aquesta situació històrica (el nostre present) comença el projecteFLOC.

 

La nostra societat està econòmicament globalitzada, amb un mercat de consum que en part està controlat per les grans marques comercials i pels seus ultrarecursos econòmics, tècnics i mediàtics.

 

Des del no res volem tirar endavant un projecte que inicialment es basa en un producte. Un producte que sorgeix d’una idea inicial simple. Aquesta idea es desenvolupa i es perfecciona,, es defineix un nom, es crea una marca... Volem fer realitat les nostres idees malgrat ens faltin els recursos i la competitivitat...fins on el pendent ens permeti arribar!

 

Creiem que una idea s’ha d’obrir al seu entorn, i aquest entorn l’ha de fer créixer. El Projecte FLOC és una idea dinàmica, que vol avançar, però guardant la solidesa dels valors inicials.

 

Sembla seriós, però alhora és coherent i divertit. Parlar, dibuixar, imaginar… i buscar la materialització. Aprenentatge, treball en equip, col·laboracions…