Trineus lleugers

Inicis

Trineu lleuger FLOC.

 

Veure dos nens intentant baixar un pendent nevat damunt d’una radiografia. Un fet casual que va activar els mecanismes que ens portarien a crear els trineus lleugers FLOC.

 

Un element simple i eficaç per lliscar per la neu, pot semblar un plàstic qualsevol, però és un plàstic evolucionat i amb personalitat ;)

 

Concepte: Trineu lleuger

 

De manera clara i directa es pot dir que un trineu lleuger és un artefacte per lliscar per la neu pendent avall. 

 

Un concepte simple, que queda plasmat en un element simple:  un trineu bidimensional, poc pes, poc espai i imatge icònica.

 

Artilugis per lliscar per la neu n'hi han centenars. Amb alguns artilugis es necessita molta pràctica i aprenentatge, i en d'altres la diversió és més immediata. Aquest és el cas dels trineus lleugers FLOC.

 

Emoció i diversió des de la primera baixada! 

 

 

Trineus Originals

Floc Original
Floc Original

Inicialment es van crear 3 models de trineus lleugers FLOC, un dels quals es va convertir en el símbol de la marca i més endavant del projecte: l'anomenat FLOC_ROIG.

 

El FLOC_ROIG va ser el primer model de la família de trineus lleugers FLOC, i per això n’és el model identificador.

 

Pensant amb un disseny vistós, amb un color viu i amb unes formes arrodonides, el FLOC_ROIG va començar a definir el que serien els trineus lleugers. Alguns diuen que sembla una marieta, altres una peça de dòmino, però simplement és un floc, i és roig.

 

El color vermell, combinat amb el negre, inspira rebel·lia i llibertat. Damunt la neu, aquesta llibertat s'acaba materialitzant. 

 

Evolució

Floc Evolution
Floc Evolution

Tot i que un trineu lleuger és un element molt simple, des del seu inici va evolucionar.

 

L’experimentació amb diferents materials plàstics, la seva reacció a les baixes temperatures i el lliscament pels diferents tipus de neu van produir diverses modificacions sobre el model inicial.

 

El canvi més important en el seu disseny apareix quan es va voler millorar l’ergonomia del trineu, per fer-lo més còmode i adaptable a tot tipus d’usuaris. També surten a la llum noves combinacions de colors.

 

D’aquesta manera apareixen els trineus lleugers FLOC Evolution, que són els que actualment es troben al mercat.

Qüestions tècniques... com es fa un descens amb un trineu FLOC?

Construïts amb un material flexible però alhora resistent, els trineus lleugers permeten als usuaris lliscar per la neu d’una manera eficaç i fàcil.

 

Els punts identifiquen on l’usuari ha de col·locar el pes. Els forats són perquè l’usuari subjecti el FLOC, no per conduir-lo. La conducció s’aconsegueix jugant amb la col·locació del pes i amb els peus o les mans fregant la neu.

 

Els FLOC permeten diferents formes d’utilització. La posició per realitzar el descens depèn de cada rider, tant estirat, com assegut, amb les cames per fora, o amb les cames per davant, depenent de l’habilitat de cadascú.

 

La forma bidimensional d’un trineu lleuger fa que no es limiti a un únic perfil d’usuari. Tant grans com petits poden utilitzar un FLOC, sense que el pes o la forma sigui una limitació. 

 

Cal revisar el terreny per on es vol fer el descens, tenint en compte els riscos que suposen les pedres i els pendents massa pronunciats. El tipus de neu també condicionen la diversió, però amb neu trepitjada el lliscament és total!

 

Feu un cop d'ull als vídeos!

 

 

També ens trobaràs a:

     

  Contacte